Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen éttermet ajánlotok?

Milyen éttermet ajánlotok?

Figyelt kérdés
(nemsokára ballagok, és lesz egy ilyen kis szűkcsaládikörű vacsora vmelyik étteremben..csak azt nem tom melyikben rendezzem, vmi olyan hely kéne, ami hangulatos,megfizethető és finomak a kaják..jah és vhol Budapesten legyen)
2010. máj. 19. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Trófea

Mongol Éttterem -> befizetsz vmit és eszel amennyit bírsz, én a Mongolban voltam, marha jó!!

2010. máj. 19. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindkét helyen voltam már egy párszor és vmi újjat szeretnék most kipróbálni, de azért köszi!
2010. máj. 20. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
McDonald'sban a helyetek. Jó a kaja mindig kiszolgálnak (mindenkit) és a kaja is jó. Sztem még a szülinapi bulis terembe is beengednek titeket
2010. máj. 21. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
xD köszi, de azért vmi komolyabb helyre szeretnék menni..(meg sztem ott azé a kaja se a legjobb)
2010. máj. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!