A kave megromlik, ha mar tobb, mint ket eve ki van bontva a csomag?
Figyelt kérdés
Most talaltam a szekrenyben egy csomag felbontott kavet, de az van rairva, 2015-ig orzi meg a szavatossagat. Kidobjam, vagy meg fogyaszhato?2017. jún. 25. 09:18
1/5 Piert válasza:
Ha nem volt nedves környezetben akkor igen. De íze az nem lesz sok.
2/5 anonim válasza:
Száraz helyen tartva semmi baja. A szavatosság a kávénál elsősorban arra vonatkozik, hogy meddig őrzi meg az aromát. Nyugodtam megihatod, legföljebb nem olyen intenzív az íze.
3/5 anonim válasza:
Csak romlik a minősége, de fogyasztható
4/5 anonim válasza:
Meg tud avasodni, de azt erzed a szagan
5/5 anonim válasza:
A felbontott csomag kávénak minden aromája már régen elszállt majdnem két év alatt.
Bajod nem lesz tőle, de semmi élvezeti értéke nem maradt.
Én a magam részéről szívfájdalom nélkül megválnék tőle.
Lehet, hogy azóta már megkóstoltad, a döntés joga a tiéd, hogy iszod, vagy nem iszod :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!