Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik recept magazin a legjobb?

Melyik recept magazin a legjobb?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap vettem egy Nők Lapja Konyhát, meg egy Nők Lapja Desszert újságot, és tetszettek benne a receptek. Elég olcsó lenne rá előfizetni, viszont ezáltal felötlött bennem a kérdés, hogy érdemes rá előfizetni? Van esetleg jobb újság ennél? Aki esetleg rendszeresen vásárol recept újságokat, melyikeket szokta? Melyikeket szereti? Melyikben vannak olyan receptek, amiket nagyon jól lehet a hétköznapokra használni? És sok jó ötletet ad? Én általában azzal küzdök, hogy nincs ötletem, hogy mit főzzek. Előre is köszönöm a válaszokat!

#újság #recept #Nők Lapja Konyha #Nők Lapja Recept
2017. jún. 21. 10:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem ezt a 2 magazint amiről írsz. Nekem kb 5éve jár a Good Food magazin. Sok jó ötlet van benne olyan alapanyagokat használnak amiket már itthon is lehet kapni. Nem ennyibe kerül mint amit írtál az éves előfizetés ha jól tudom az új előfizetőknek 7000ft körül van. Ha ötletek kellenek akkor pl Faccen sok jó főzős csoport van én 2 be vagyok. Ezekbe nem kamu recepteket írnak a tagok. nekem még mindegyik bevált amit ott kaptam. Ha elakadok rögtön segítenek..
2017. jún. 21. 10:36
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A Good Food valóban jó, rengeteg izgalmas receptet találsz benne. Ha süteményeset keresel, akkor e legjobb az általad írt Nők Lapja Desszert! Cukrászként abszolút erre voksolok, én is rendszeresen veszem.
2017. jún. 21. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!