Mit mivel lehet enni és mit mivel nem?
Figyelt kérdés
Egészségesebben akarok élni.illetve sokat fáj a hasam,de nem tudom mit mivel lehet enni.Olvastam olyat, h. húst nem lehet körettel enni, de akkor mégis mivel?Pl jó nem eszek főzelék után gyümölcsöt,mert tuti hasmenés,de mégis akakor mit mivel lehet enni, h. az egészségesnek számítson és jól is lakjak(nem kell fogyóznom).Ha jól tudom szénhidrátot fehérjével nem szabad keverni és van még ehhez hasonló, és akkor mivel lehet?2010. máj. 19. 13:25
1/3 anonim válasza:
Kevesebb hülyeséget olvass. A kínai konyhának járj utána, na azok egészségesen étkeznek és éppen arról szól a konyhájuk, hogy olyan ételek kerüljenek az asztalra, amelyekben a kétféle minőségű étel (szénhidrátban és fehéjében gazdag) egyensúlyban van. Én jobban hiszek a kínaiaknak évezredes tapasztalatainak, mint az újkeletű baromságoknak. Amúgy a főzelék gyümölcs kombónak sem kellene, hogy meghajtson. Lehet, hogy valamilyen ételallergiád van. Nézesd meg magad!
2/3 anonim válasza:
Az én gyomromnál kényesebb ritka kevés van=) De szerintem ez ember függő,neked kell kitapasztalni,hogy mit mivel ehetsz és mivel nem.De próbáld meg,hogy húsfélékhez nem eszel gyűmölcsöt,mert az nekem totál káosz.Meg kevés tejterméket.Nekem meg kell hámozni agyümölcsöket, hogy utánna ne legyek rosszul.Próbálkozni kell ezt tudom ajánlani inkább.Egyél nyugodtan köretet amihez akarsz és jól esik=)
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, h. néha meg tudom enni, néha meg nem.Van amikro még a gyümölcslétől is fáj a gyomrom és van amikro semmi bajom tőle.
2010. máj. 20. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!