Van itt olyan ember, akinek a mikrós, papír tasakos pattogatni való kukorica maradéktalanul kipattog?
Betegségem miatt gyakran kell egyem és minden pattogtatás után agyvérzést kapok, hogy a negyede nem pattog ki.
Teljesen szabályszerűen csinálom, volt hogy már égett volt a héjuk és mégsem pattog ki mind.
Ha 5-10 szem maradna, hát na bumm!
De hogy a negyede!
Melyik márkát vegyem?
Vagy mindegy, másnál is van?
Nekem sikerült tönkretennem ezért egy zománcos lábost.
Gondoltam ha ilyen sok maradt majd kipattogtatom a gázon.Jól feltekertem a lángot, fedőt tettem rá aztán vártam a hangokat.Nem jöttek. Csak a füst de akkor már késő volt..
Nálam talán 5% sem szokott maradni.
Milyen betegség az, ami miatt pattogatott kukoricát kell enni?
én nem veszek ilyesmit, nem egészséges.
amit vajasnak hívnak az még életében nem látott vajat borzasztó vegyszer íze van
a papír és a rajta lévő festék tele van vegyi anyagokkal
vegyél inkább a piacon vagy közértben pattogtatni való szemes kukoricát és pattogtasd ki, olvassz hozzá igazi vajat, vagy zsírt és keverd meg benne
Évek óta inzulinnal kezelt cukorbeteg vagyok.
Az este 6 óra utáni vacsorát követően 8 óra környékén mindig rám jött egy farkaséhség. amit jól-rosszul tudtam csak kezelni, leginkább vétkeztem, ettem valami minimálisat
(negyed zsemle, túró, tojás, esetleg egy alma) de ez éppen elég volt, hogy nyakon csapja a másnap reggeli cukromat.
Még a legjobban az vált be, hogy 8-kor lefeküdtem aludni, de akkor meg éjjel 2-3-kor felébredtem és akkor voltam éhes.
Az orvosom tanácsára kezdtem el enni a pattogatott kukoricát, na nem egy egész adagot, csak kipattogtatva 2-3 marékkal.
Bár már nagyon unom, de ez bevált. A reggeli cukrom maximum 6-6.5 aki ismeri ezt a betegséget, az tudja, hogy ez nagyon jó.
A mikróm ősrégi Whirlpool mikró, de szeretem, mert jól működik, de főleg hatalmas beltere van, aminek a családi étkezéseknél nagy hasznát vesszük.
De csak 900 W-os, ideje lesz fájó szívvel lecserélni ezek szerint.
Én is tettem már tönkre lábast a maradék kukorica kipattogtatásával, ami természetesen nekem sem sikerült.
Az 5-ös válaszán elgondolkoztam, lehet benne sok igazság, legközelebb kipróbálom a piacost.
Köszönöm a válaszaitokat, nagyon kedvesek vagytok, küldtem mindenkinek a zöld pacsit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!