Vajon miért nem gyártanak dió (darabo) s táblás csokikat?
Figyelt kérdés
A dió a legnépszerűbb csonthéjasok egyike, mégsem látom a boltok polcain a táblás mogyoróscsokik halmai mellett, de még az 1000 forintos árkategóriában sem. Mi ennek az oka? Valamilyen gyártástechnológiai oka van ennek?2017. máj. 19. 21:25
1/8 anonim válasza:
Es akk most a kerdezo lesz megkerdezve?
Hogy jutottal el odaig h ez a kerdes megfogalmazodjon
Nem azzal van a baj.
De olyan erdekes. Igazad van. En meg nem is gondoltam bele. Lehet azert mert sokan allergiasak a diora es ha gyartanak egy helyen diossal tobbfele csokit azt a dios alergiasok mar nem ehetik. Sajnos. Nem tudom. Nekem csak ez ugrott be.
De milyen jo meglatas 😁
2/8 anonim válasza:
Dehogynem gyrtanak.
Pl. Lindtnek, és a Migrosnak is van speckó diós, meg pekándiós csokija.
3/8 anonim válasza:
Utóbbival csak az a gond, hogy együltő helyemben megeszem a teljes táblát. :D
De van szintúgy a Lindtnek diós bonbonja, meg Läderachban diós-áfonyás tömbcsoki.
4/8 anonim válasza:
A legtöbb csoki nyugaton készül. Ott a dió sokkal drágább, mint a mogyoró és a mandula.
5/8 anonim válasza:
Diós rumos szaloncukor is kapható.
6/8 anonim válasza:
Ha szétnézel egy stűhmer boltban, ott is fogsz találni diós csokoládékat, az fix.
7/8 anonim válasza:
A Heidinek van darabos (karamellizált) diós táblája, nagyon finom, diszkontokban érdemes keresni. A kínálatot a kereslet határozza meg, nyilván nem keresik annyian a diós változatokat, hogy minden nagyobb gyártónak megérje a mogyorós és mandulás táblák mellett ilyet is gyártani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!