Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha vérszegény vagyok mit egyek?

Ha vérszegény vagyok mit egyek?

Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
Vééért😋
2017. máj. 18. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen,én is ezt akartam írni😅😅.de nem roszz indulazbol, ...amikor disznovagas van olyan finom hagymás vért csinálnak apámék!!
2017. máj. 18. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. máj. 18. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
A belinkelt hivatkozásban minden benne van. Hetente egyszer egyél májételt (lehetőleg ne konzervet, mert abban káros anyagok is vannak). Folyamatosan és rendszeresen egyél zöld növényi anyagot, lehetőleg frissen és nyersen, tehát zöldsaláta formájában. Hetente egyszer egyél spenótfőzeléket tojással (és fokhagymával). Most még ugyan nem érik, de mélyfagyaztva kapsz ribizlit és más bogyós gyümölcsöt, legyen ez a desszert.
2017. máj. 18. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Tökmag, egyéb olajos magvak, spenót, hüvelyesek, gabonák.

Ne fogyassz tejtermékeket vastartalmú ételekkel mert gátolják a vas felszívódását

2017. máj. 18. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
máj, spenót, csalán-tea - nekem ezeket javasolták, amikor kamaszkoromban diagnosztizálták nálam is a vérszegénységet. A csalán-tea szörnyű volt, nagyon nem ízlett, de ittam, mint a bajnokok :)
2017. máj. 19. 21:01
 7/7 anonim válasza:
Spenótot, különböző magvakat, illetve májból készült ételeket!! Emellé mindenképpen csinálj vastableta kúrát is! Nekem ez tényleg használt :)
2017. máj. 21. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!