Más is van így, hogy 8-10 óra alatt megeszi az egész napra való kajáját? Ez egészségileg baj?
szerintema búzalisztes kajáktól van, azok nem csillaptják
hanem generálják az éhséget:)
Ahogy az is egyéni, hogy kinek mikor kell enni. Nekem délután, de képes vagyok este is. Délelőtt nem eszem és az elalvás előtti 8 órában sem szoktam, bár ott még tudok. Született időszakos böjtölő vagyok, az a fajta, akinek hangsúlyozottan káros a reggeli, a tipikus emberrel ellentétben.
A napi összbevitel számít s hogy jól érezzük magunkat. Aki attól tud energikusan lenyomni egy súlyzós edzést, hogy előtte 18-20 órán át nem eszik, az csinálja úgy :D Akinek enni kell előtte 1-2 órával, az meg úgy. Egyik sem rossz, csak más.
Köszi az eddigi válaszokat!
2: Tegnap reggelire (reggel 7-kor) spenótos-gombás csirkét ettem és ugyanezt ebédre is kb 1 órakor. Délelőtt 10-kor még benyomtam 2 almát és 1 banánt. És még délután 3-kor Egy diákcsemege mixet, egy kefírt és egy a hűtőben talált virslit.
(Amúgy nem vagyok semmi diétán vagy fogyókúrán, egyszerűen csak ilyen kajákat szoktam enni magamtól. Amúgy néha nyilván én is eszek rizst/krumplit/tésztát/pékárukat, csak ritkán)
Mitől fosztja meg magát? Eszik zöldséget, gyümölcsöt, húst, olajos magvat... Ez így határozottan változatos...
Nem kell minden ételcsoportot enni, sőt, sokunknak direkt jó, ha kihagyunk pár előnytelent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!