3/5 anonim válasza:
Hát, én ma megint kiakadtam rajta, hogy ha piacon vesz az ember húst, azt mennyire nem higiénikusan kezelik... Hús én sokkal szívesebben veszek olyan helyről, ahol előrecsomagoltan, lefóliázva árulják, pl. Lidl.
4/5 anonim válasza:
Van amit csak piacról csarnokokból vagy péküzletből célszerű venni vagy csak ott kapható . Sok multit hazait is körbe kell így is járni .
5/5 anonim válasza:
Mit? Tojást kizárólag ismerős háztól veszünk, ahogy húst (nyulat) is.
Tökjó lenne biogazdaságból venni vajat, de ilyen lelőhelyet nem tudok (igazából nekem elég lenne a legeltetés), az boltból jön, de nem akármelyik márka.
Olajos mag zöldségestől vagy webről (azok eléggé egyformák mindenhol, csak az ár nem). Boltban duplaáron van a mák, eszembe se jut.
Zöldség zöldségestől, bár néha boltból is.
Gyümölcs jobbára a kertből, s a legjobb zöldségeim is onnan vannak, pedig nem is jó a föld, de ami megterem, az jóféle.
Sajt termelőtől a legjobb. Hús termelőnél is ízetlen szokott lenni, már feladtam, a nyulat kivéve.
De ez csak az én hozzáállásom, tapasztalatom, szokásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!