Lenmagot hogyan érdemes kenyérbe sütni? Nyersen beleteszem a tésztába még dagasztás előtt? Vagy vízbe kell áztatni?
Figyelt kérdés
Illetve vásároltam szezámmagot is, de kesernyés ízt érzek, lehet, hogy megavasodott vagy "nyersen" normális ha kesernyés? Fontos, mert lehet vissza kéne vinnem a boltba.2017. máj. 4. 18:31
1/1 anonim válasza:
Nem muszáj beáztatni, csak azért érdemes, mert a kenyér szeletelésekor a nem áztatott magok mindenfelé szétrepülnek. A szezám önmagában kicsit kesernyés, ne vidd vissza, nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!