Mit szoktatok enni a mekibe? :-D
Nekem nagy sajtburger menü csokis shake-el, csokis McFlurry-val és még egy szendviccsel simán lemegy.
Nektek mi a menütök ? És hányszor mentek egy héten/egy hónapban ?
( 15/L )
Havonta 2X kb, de akkor mindent, amit szeretek: pár sajtburger, közepes sült krumpli, néhány McFreeze, McChicken... Mivel amúgy egészségesen étkezem, szerintem ez még belefér. Ráadásul utána nem is kívánom egy darabig. :)
20L
Évente egyszer és akkor saláta vagy mcchicken vagy hogy kell írni:D
15L
Viszonylag gyakran járok, de csak kávéfüggőség miatt:)
Cappucinót és lattét, néha teát szoktam inni, ha van mccafe, akkor esetleg mást.
Ha meg éhen akarok halni és semmi más nincs a környéken, akkor grillcsirkés salit, az még egész normálisan néz ki.
Nagy ritkán megyek, évente 4-5 alkalom, azzal is sokat írok. Sajtburger, krumpli, dupla sajtos MCroyal, ennyiben ki is fújtam.
Anno az a rösztis nagyon jó volt.
20/L
eddig évente egyszer jártam, vagy még annyit sem, mostanában elég sokat, úgy havonta 1-2x. nem a legjobb dolog, de túl közel van a sulimhoz..=/
válogatós vagyok, csak a csibeburgert vagy a McChickent eszem meg, meg a fagyit.
16/L
Sajtburger menü, cola + csokis shake.
öhh..kb minden 7-en mek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!