Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes a mekiből...

Szerintetek érdemes a mekiből enni?

Figyelt kérdés

Én nagyon éhes vagyok ( 15/L különben ) és egyedül vagyok itthon, most meg nagyon megkivántam a mekis kaját. Ti is pénzszórásnak nevezitek az ilyet ? Mert volt egy ismerősöm aki igy vélekedett erről és ráadásul nem is jó szerinte, de sztem tök finom az ize a kajának. Vagyis ezt úgy mondom, hogy készülnék már indulni, csak most egy kicsit furán érzem magam. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki a hasa után megy ? Ésszerűbb volna itthon ülni és vajas kenyeret enni ? :-D

Mi a véleményetek ?

2010. máj. 13. 16:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
Meleg kajajegyet éri meg rákölteni egyébként pénzszórás.
2010. máj. 13. 16:59
 2/16 anonim ***** válasza:
ha kivánod szard le más véleményét és egyél.
2010. máj. 13. 17:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát drága és egészségtelen.
2010. máj. 13. 17:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha azt kívánod, akkor egyed. Bár én biztos nem lennék képes beülni, főleg nem egyedül. Ezektől az ételektől mindig hányingerem lesz, szóval én biztos nem mennék, de ha mondjuk pizzáról lenne szó, akkor se indulnék neki magamban, hanem hívnék pár barátot. Mindenesetre jó étvágyat ^^
2010. máj. 13. 17:08
 5/16 anonim válasza:
55%

Már biztos túl vagy rajta...

Mostanában nagy divat szidni minden gyorséttermet, hogy az milyen szar és egészségtelen, közben ott van a legnagyobb tömeg :) álszent dolog. Aki azt mondja, hogy szar a mekis kaja, az hazudik. Az egy dolog, hogy nem túl egészséges, de annyi más szart megetetnek velünk, néha belefér szerintem.

A mekiben legalább nem adnak romlott, lejárt húst, és agyonvegyszerezett zöldségeket.

Félreértés ne essék, nem reklámozom őket, csak nem is ítélem el mint sokan.

2010. máj. 13. 17:12
 6/16 anonim ***** válasza:
50%

"A mekiben legalább nem adnak romlott, lejárt húst, és agyonvegyszerezett zöldségeket."

hát ezen röhögnöm kellett.

2010. máj. 13. 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jobb a vajas kenyér, de ha mekis cuccot kívánsz, akkor nem pénzszórás, mivel a mekis kaját csak ott adják, és annyiba kerül.

Tény, hogy finom, DE baromi egészségtelen. Ráadásul kimutatták, hogy függőséget okoz (ha rászoksz, kívánod, mint pl. most is, és egyre gyakrabban jársz, egyre finomabbnak érzed).

Emiatt nem érdemes a "hasad után" menni.

Én azt gondolom, hogy havonta 1-szer, max. 2-szer nem pénzszórás, ha szereted, és neked megéri, és bajod sem lesz tőle. Hetente vagy hetente többször enni viszont nem szabad, sem anyagi okokból, sem az egészséged miatt.

2010. máj. 13. 17:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát én például utálom a Mekis kaját, évente, ha egyszer be kell ülnöm valakivel és eszem sült krumplit és egy sajtburgert. Az a fura vele, hogy hiába eszed tele magad ott, 1 óra múlva megint éhes leszel. Szerintem valamit biztosan kevernek bele, hogy folyton visszajárj, meg az 100%, hogy a krumpliba marhahús port raknak, hogy az legyen a legfinomabb. Én szó szerint rosszul leszek a Mekis kaja után.

Szóval, ha hamburger, akkor Burger King, GoGo Hami, vagy házi készítésű.

Jó étvágyat!

2010. máj. 13. 17:28
 9/16 anonim válasza:
és ebben mi volt olyan vicces? ha dolgoztál volna mekiben tudnád, mennyire figyelnek erre. Viszont bármelyik sarki boltban rádsózzák a döghúst vagy a mérgezett paprikát
2010. máj. 13. 17:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 2havonta vagy havonta egyszer eszel egy menüt a mekiben, még nem mész csődbe és nem halsz bele az egészségtelenségbe sem. Szóval menj le és vegyél valamit nyugodtan. Sokan papolnak, hogy ez-az pénzszórás. Ha te nem sajnálod rá és nem mindennap eszel ott akkor miért lenne bűn?:)Más cigire költ két nap alatt annyit...az mivel jobb?
2010. máj. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!