Szerintetek érdemes a mekiből enni?
Én nagyon éhes vagyok ( 15/L különben ) és egyedül vagyok itthon, most meg nagyon megkivántam a mekis kaját. Ti is pénzszórásnak nevezitek az ilyet ? Mert volt egy ismerősöm aki igy vélekedett erről és ráadásul nem is jó szerinte, de sztem tök finom az ize a kajának. Vagyis ezt úgy mondom, hogy készülnék már indulni, csak most egy kicsit furán érzem magam. Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki a hasa után megy ? Ésszerűbb volna itthon ülni és vajas kenyeret enni ? :-D
Mi a véleményetek ?
Már biztos túl vagy rajta...
Mostanában nagy divat szidni minden gyorséttermet, hogy az milyen szar és egészségtelen, közben ott van a legnagyobb tömeg :) álszent dolog. Aki azt mondja, hogy szar a mekis kaja, az hazudik. Az egy dolog, hogy nem túl egészséges, de annyi más szart megetetnek velünk, néha belefér szerintem.
A mekiben legalább nem adnak romlott, lejárt húst, és agyonvegyszerezett zöldségeket.
Félreértés ne essék, nem reklámozom őket, csak nem is ítélem el mint sokan.
"A mekiben legalább nem adnak romlott, lejárt húst, és agyonvegyszerezett zöldségeket."
hát ezen röhögnöm kellett.
Igen, jobb a vajas kenyér, de ha mekis cuccot kívánsz, akkor nem pénzszórás, mivel a mekis kaját csak ott adják, és annyiba kerül.
Tény, hogy finom, DE baromi egészségtelen. Ráadásul kimutatták, hogy függőséget okoz (ha rászoksz, kívánod, mint pl. most is, és egyre gyakrabban jársz, egyre finomabbnak érzed).
Emiatt nem érdemes a "hasad után" menni.
Én azt gondolom, hogy havonta 1-szer, max. 2-szer nem pénzszórás, ha szereted, és neked megéri, és bajod sem lesz tőle. Hetente vagy hetente többször enni viszont nem szabad, sem anyagi okokból, sem az egészséged miatt.
Hát én például utálom a Mekis kaját, évente, ha egyszer be kell ülnöm valakivel és eszem sült krumplit és egy sajtburgert. Az a fura vele, hogy hiába eszed tele magad ott, 1 óra múlva megint éhes leszel. Szerintem valamit biztosan kevernek bele, hogy folyton visszajárj, meg az 100%, hogy a krumpliba marhahús port raknak, hogy az legyen a legfinomabb. Én szó szerint rosszul leszek a Mekis kaja után.
Szóval, ha hamburger, akkor Burger King, GoGo Hami, vagy házi készítésű.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!