Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem hat rám a kávé? 16/l

Miért nem hat rám a kávé? 16/l

Figyelt kérdés
Hetente kétszer edzés miatt este esek haza, és ekkor kéne tanulnom. Mivel teljesen hulla vagyok, próbálok valamit csinálni, hogy kicsit feldobjon valami, de nem hat se az energiaital, se a kávé :(
2017. ápr. 11. 22:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Akkor kelj korábban, egyél némi agyserkentő cukrot reggel, és akkor tanulj.
2017. ápr. 11. 22:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Az biztos nem fog menni... :/
2017. ápr. 11. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg előre vagy pedig az edzésről kell lemondani, az azért nem pálya, hogy semmit nem bírsz utána készülni.
2017. ápr. 11. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

Nem hat? Nekem nyóc... ;) De egyébként a koffein kitágítja az ereket, így a mérgek is könnyebben áramolnak. Edzést követően nem a legjobb.

Bár a gyümölcs délelőtt ideális, de a te esetedben, ha üres mára gyomrod (legalább 2-3 órája nem ettél semmit), akkor 1-2 szem alma, lehetőleg némi (fél kávéskanálnyi) gyömbérporral, vagy kurkumaporral.

Olcsóbb megoldás. Ezen felül egészséges önmagában, üres gyomorra az alma, természetes, általában hatásos. Méregtelenít, segíti az emésztést, lazítja a székletet -sőt, hasmenés esetén megfogja a székletet - és frissít.

2017. ápr. 11. 23:38
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Megmondta a Zacher, hogy minden méregtelenítés átverés. :)

A kérdésre a válasz az, hogy a kávé nem csodaszer. Ha hullafáradt vagy, akkor hiába iszod, nem leszel feldobódva tőle.

Ne fáraszd le magad és tudsz tanulni.

Amúgy rám sem hat a kávé, én álmos leszek tőle.

2017. ápr. 12. 00:48
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
A kave nem hat ha hullafársdt vagy:(
2017. ápr. 12. 00:57
 7/11 anonim ***** válasza:
A többiek hogy oldják ezt meg?
2017. ápr. 12. 07:23
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Amfetamn!
2017. ápr. 12. 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is este tanuló típus voltam, nálam az vált be,hogy a konyha asztálnál tanultam,mert jobb volt a világítás,mint a szobámban és mivel jöttek-mentem körülöttem anyumék,így nem is álmosodtam be,jól jött 10-15 percenként ha szóltak hozzám. Próbálhatsz amúgy a kávé helyett zöld teát,de az edzés előtt idd,hogy mire hazaérsz hasson,mert lassabb is a felszívódása és hosszabb is a hatása,mint a kávénak.
2017. ápr. 12. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Előző, alapvető dolog átlag 20 percenként tartani kb 5 perc szünetet tanulás közben ahhoz, hogy hatékonyabb legyen a tanulás, és hogy ne legyen annyira unalmas.

Lehet kicsivel több is, mint 20, de kb 18-22 percenként néhány perc szünetet tartani ideális.

Tehát direkt is beiktathatjátok nyugodtan. :) Beállítasz csörgőre mobilt, vagy órát, hogy jelezzen.

2017. ápr. 13. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!