Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A csirke laktatóbb, mint...

A csirke laktatóbb, mint mondjuk egy szendvics?

Figyelt kérdés

[link]

Teljesen át szeretném alakítani az életemet, mert a jelenlegi életvitelem és étrendem miatt elég nagy túlsúly rakódott le rajtam.

Sok diétát nézegettem különböző netes oldalakon, s ezt találtam a számomra legmegfelelőbbnek (némi változtatásokkal).

Ugyanakkor kicsit furcsának találom az adagokat. 100 g csirkemell plusz egy sovány köret (zöldség, puffasztott rizs, stb.) valóban elegendő egy étkezésre, pl. ebédre? Jelenleg még iskolába járok, így eddig leginkább szendvicseken éltem egész nap, ezeknél szerintetek jobban eltelítene, jobban tompítaná az éhségemet egy ilyen mennyiségű csirkemell?

2017. márc. 24. 22:44
 1/2 anonim válasza:
90%
Hogyha szendvicsek evésétől alakult ki a túlsúlyod (bár ez önmagában igen kevés lenne), akkro feltételezhető hogy szép nagy karéj kenyerek közé szoktál tenni nem kevés dolgot, egy ilyen kiadós szendvicsnél nem fog jobban laktatni 100gramm csirkemell, zöldséggel, ellenben ha fogyás a célod, annak az utóbbi étkezés fog megfelelni. De miért ez a kérdésed? Hogyha fogyni szeretnél nem lehet szempont, hogy az új étrended amellett hogy kalória deficitet jelent és fogyni kezdesz, még jobban is eltelítsen mint a régi étrended aminek hatására elhíztál. Fontold meg még azt is, hogy biztos-e, hogy a suliban fogyasztott szendvicsek jelentik a legnagyobb problémát a testsúlyodra nézve...
2017. márc. 24. 23:49
 2/2 anonim ***** válasza:
66%
A csirkemell csak divat, attól nem fogsz lefogyni, vagy tartani a súlyod. Egyél vegyesen mindent, de mértékkel.
2017. márc. 25. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!