Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A zöld tea hatással van a...

A zöld tea hatással van a fognövekedésre?

Figyelt kérdés

3-4 hónapja lényegében zöld tea függő lettem, napi 3 bögrényit mindig iszom. Eredetileg csak azért kezdtem, mert olvastam, hogy a koncentrációt meg a memóriát javítja, amire nekem nagy szükségem lenne, de közben meg is szerettem az ízét.

De mostanában kezdett a meg sem levő fogammal gond lenni. Felül, mindkét oldalt gyakran érzek feszítő, csípő fájdalmat. Először azt hittem, hogy a kettővel előtte levő tömött fogam fáj, de ahogy figyeltem, kiderült, hogy ott hátul a 7. fog mögött az ínyem a problémás rész, ahol elvileg a bölcsességfognak kéne lennie. Bár nem volt röntgenezve még, nem tudom, megvolt-e valaha a kezdeménye, de előfordulhat, hogy így 23 évesen kezdjen el kinőni, és hogy ez a hirtelen sok zöld tea fogyasztásnak lenne a következménye?

2017. márc. 19. 03:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hatással.
2017. márc. 19. 04:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Fogtechnikus tanuló vagyok.

Anatómiából tanultuk a fogfejlődést. Simán lehet, hogy most nő, sőt, később is. Az anatómia tanárom szájsebész. Neki volt olyan esete, hogy egy idős nő elveszítette a fogait és 70 valahány évesen nőtt ki a bölcsesség foga. :D

NEM, a tea nem okozza. Ez butaság.

2017. márc. 19. 16:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Majd megnézetem azért dokival, sajnos én nem látom, annyira hátul van, pláne, hogy a többi fog eltakarja, csak azt érzem, hogy feszül az ínyem.

A zöld teára azért gondoltam, mert sok mindent hallottam róla, állítólag a fogszuvasodás ellen is véd. És az is furcsa, hogy pont akkor jön ez, mikor elkezdem rendszeresen inni. Bár nem tudom, hogy ezek a jótékony hatások mennyire igazak, amiket írnak róla.

2017. márc. 20. 02:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Bizots van jótákony hatása, ne de ez már fantazmagória, hogy kinő tőle a fogad. Baromság.

IGEN, előfordul, hogy 2 dolog egyszerre történik, de nem egymást okozzák.

Itt egy példa. Összehasonlították a nagyvárosi nőket a valami karibi szigeteki őslakos nőkkel és ott kevesebb a mellrák. Okos Facebookos megosztó oldalak szerint azért van, mert nem hordanak melltartót, tehát a melltartó okozza a mellrákot 100%-ban.

Na de azok az őslakos nők szmogmentes helyen éltek, egészséges cuccokat ettek, nulla stressz érte őket és 45 évesen már öregnek számítottak és nagyon, de nagyon kevesen lettek olyan öregek, mint azok a nagyik, akik minden családban ott vannak mifelénk.

2017. márc. 20. 14:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Elhiszem, csupán kíváncsi voltam rá, hátha van összefüggés a kettő között, de ha nincs, hát nincs, nekem végül is mindegy, mitől van.
2017. márc. 23. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!