Moziban amikor nachost eszel, salsa vagy sajt szószt kérsz hozzá?
Figyelt kérdés
én soha sem tudok dönteni mert mindkettő isteni : )2010. máj. 9. 20:17
3/12 A kérdező kommentje:
talán egy kicsit a salsa finomabb :)
2010. máj. 9. 20:37
4/12 anonim válasza:
Hat az attol fugg. A cinema city-ben sajtot, a palace mozikban meg salsat, mert ott rossz a sajt:D
5/12 anonim válasza:
Általában sajt szószt,de van hogy kérek rá egy lehelettnyi salsát.
6/12 anonim válasza:
A cinema city-ben nagyon szar mind a kettő....a palace mozikban meg egyértelmű hogy SAJT
7/12 anonim válasza:
Salsát!!! A sajtostól hányingerem van!
8/12 anonim válasza:
Sajt! :DDDDD
De tudsz úgy is kérni a palaceba, hogy fele ilyen fele olyan!
9/12 anonim válasza:
Én most vettem ilyet először moziban és sajtosat kértem. Mert úgy gondoltam, hogy a salsa szósz az csípős lehet és nem szeretem a csípőst.
De amikor oda adta az eladó akkor meglepődtem, hogy milyen kevés sajtszósz van benne. :/ :(
Azt hittem, hogy legalább a tálka tetejéig vagy legalább a feléig teszik sajtszósszal, aztán csak épphogy az alján volt egy kevés. A sajtszósz is kicsit csípett de azért kibírható volt számomra. :) Szóval legközelebb is majd sajtszósszal kérem. :)
10/12 anonim válasza:
Nekem mindig túlcsordul a sajtszósz a tálcán, és ráfolyik a chipsemre, amiről az teljesen elázik. :) Mindig sokkal több mártogatóst adnak, mint chipset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!