Szörnyű ötlet volt, legközelebb hogyan kéne?
Figyelt kérdés
Gyakran járok frei cafe-ba és nagyon szeretem a tea alapú kávéikat, ezért gondoltam megpróbálkozom vele énis. lefőztem a kávét, lefőztem a teát, és mikor a kettő keverékét megkóstoltam, először meglepődtem, hogy ennyire hogy lehet valaminek ocsmány íze, aztán majdnem be is okádtam, szóval nem sikerült túl jól.
Mi a titka? Ilyen förtelmes ötletem még sosem volt
2017. febr. 15. 12:07
1/7 anonim válasza:
Bocs, de melyik a tea alapú kávé - ilyen nem találok sehol náluk.
2/7 anonim válasza:
Nem ismerem, amiröl írsz, de szerintem talán úgy lehetne jó, ha a kávé közé keversz kevés teát, és úgy készíted el egyben.
Viszont valószószínüleg nem mindegy sem a kávé, sem a tea fajtája, illetve az arányok is számítanak.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a kész teát öntsd a kávéfőzőbe víz helyett. A seregben csináltuk ezt, mikor eltáv reményében 24 órás őrséget adtunk.
5/7 anonim válasza:
Costaban is van teás "kávé", de az csak forró tej és tea (por állagú, pl matcha)
6/7 anonim válasza:
Tejben hosszú ideig főzött szálas Earl Grey tea, sok cukorral, kardamommal, fahéjjal. Ez úgy néz ki mint egy tejeskávé, de kávé nincs benne
7/7 anonim válasza:
A tejbe kell tenni a teát és úgy gőzözni, habosítani fel, majd leszűrni a kávéba. Nagyon tudom ajánlani a fahéjas almás teát tenni a tejbe két mokkás kanál barna cukorral gőzölni, vagy akár az Earl Gray is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!