Tonhalkrémbe majonéz helyett joghurt?
Figyelt kérdés
Diétázom és tonhalkrémet szeretnék készíteni. Majonéz helyett, ha joghurtot teszek bele, úgy rossz lehet? Vagy mivel pótolhatnám a majonézt?2017. febr. 12. 21:57
1/6 anonim válasza:
light majonézzel vagy kisebb adagot csinálsz
de egy kis majonéz nem fog ártani a diétádnak, ellenben a tonhalkrémnek a joghurt igen
2/6 anonim válasza:
Rosszul hangzik, inkább egyél kevesebbet, de jót. A tonhal eleve brutál sovány.
Én inkább a szénhidrátból vonnék el, no meg zsír úgyis kell. Persze nem ismerem az étrended többi részét.
3/6 anonim válasza:
A joghurt savanyú, az vele a baj.
5/6 anonim válasza:
Készíts hàzi majonézt. A bolti cukros, a hàziba viszont nem kell csak olaj, tojàs, mustár meg citromlé(+só, bors). Ebből egy kevés tonhal mellè mehet.
6/6 anonim válasza:
én tonhalsalátát szoktam készíteni joghurttal és zöldségekkel. Igaz, a tonhalból csakis olajosat veszek, azt lecsöpögtetem, így nem olyan száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!