Tudnátok mondani olyan húst amiben kb. ugyanannyi kalória van mint a csirkében?
Sok hal is megfelel. A ponty az általános csirkehússal van egy szinten, a pisztráng a csirkemellel, az adatok szerint, amiket néztem. Egyes halak soványabbak a csirkénél, mások zsírosabbak, persze.
Az oldalas zsíros, az több kalória, viszont bizonyára jobban is laktat, a zsír miatt, bár ez egyéni.
A disznó is jó, csak válogatni kell.
Ha most egy tök színhúsról beszélünk (és hidd el nálam minden disznó előbb vagy utóbb színhús lesz, mert még az 1 mm-es cafatot is kifilézem) akkor abban mennyi zsír van?
A csirkemell a pulykamell könnyű eset.
A sertésnél a comb elég gáz, de egy soványabb részből minden szuper lehet.
Az oldalas az több mint zsíros és mócsingos és undorító.
Az oldalasban sok, de így "szaftosan" finom.
A karajban, szűzpecsenyében csak kevéssel van több mint a csirkecombban.
Borjú,bárány,kecske színhúsok, nyúl, pulyka, őz, szarvas,béka. Ezek sem kalóriadúsak.
A marhahús faggyúmentes részei.
sok. én nem pont a csirkével hasonlítanám össze :D
ha kevés kalóriát akarsz, és emellett ízeket, akkor sok fűszer (nem só), és joghurtos vagy mustáros mártás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!