Este 6 utan 4 nagyobb szem piros szőlő sok?
Figyelt kérdés
Mert utana olvastam a neten es ezt este nem szabadna. De csak ennyit ettem2017. jan. 30. 19:42
11/14 anonim válasza:
Én még éjfélkor is eszem, főtt ételt is, és 51 kiló vagyok.
Hülyeség ez az este 6.
12/14 anonim válasza:
Én itt a válaszadók többségének javaslok pszichiátert!
Kérdező, a szőlőben magas a szőlőcukor, ezért inkább reggelire edd! Mérd meg, hány gramm, számold ki, mennyi szénhidrátot tervezel bevinni aznap és akkor látni fogod, hogy sok-e vagy sem.
13/14 anonim válasza:
Én a többiekkel ellentétben nem orvost, nem pszichiátert javaslok, hanem egy vasútállomást ahol ki lehet ugrani a szerelvény elé . Vagy ha panelban laksz menj fel a 8.-ra pl. aztán onnan ugorj lefele !
Ez az egyetlen megoldás az ilyenekre, mint amilyen Te vagy . Meg azoknak is, akik még bátorítanak meg bíztatnak meg együttéreznek meg stb ...
14/14 anonim válasza:
Ezért kellene egy bizonyos iq-szinthez kötni az internethasználatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!