Hurkakonzervet látott valaki valahol?
Figyelt kérdés
Ismerek egy jó elkészítési módot hozzá, amivel világbajnok étel, de sehol nem látni a boltokban ilyen konzervet. Hol lehet még kapni? (ha lehet)2010. máj. 6. 16:14
1/6 anonim válasza:
Soha nem is hallottam róla, de most itt utána néztem, ez valami katona-szleng?
2/6 A kérdező kommentje:
Ez rendes konzerv (volt), nem katona kifejezés.
2010. máj. 6. 16:32
4/6 anonim válasza:
amúgy tuti, hogy nem konzerv hurkából is elkészíthető a recepted
5/6 A kérdező kommentje:
Többször próbáltam rendes, boltban vásárolt hurkából elkészíteni, de mindenféle fűszerezés után sem volt olyan íze mint a konzervesnek. Amúgy a baromi nagy titok az hogy egy pici olajon fel kell melegíteni a hurkakonzerv tartalmát és tojást kell rá ütni és megsütni. Kissé bizarrul hangzik a feleségem is undorral nézett rá,de megkóstolta és azt mondta hogy nem gondolta hogy ilyen jó. Ez ~5 évvel ezelőtt volt. Ezt a hurka üvegben meg fogom próbálni. Boltokban nem látott senki?
2010. máj. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!