Egy zacskó lays chipstől hány kilót lehet hízni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 18:23
1/10 anonim válasza:
semennyit, ha utána a feleslegesen bevitt kalóriákat ledolgozod
2/10 anonim válasza:
egy zacskó chipstől nem lehet kilókat hízni..összesen 90 g egy zacskó...
3/10 anonim válasza:
Én 13 kilót híztam egy zacskótól, nagyon vigyázz :S
4/10 anonim válasza:
egyet sem.egyetlen zacskótól semmi bajod nem lesz napi kcal szükséglettől függetlenül.persze ne egyél minden nap chipset,mert akkor hízni fogsz.ahhoz,hogy 1 kilót hízz pl. 5 tábla csokit kéne legyűrnöd.
6/10 anonim válasza:
a lays chips ragályos , akár duplázhatod a testsúlyod!
7/10 A kérdező kommentje:
csak kiváncsi voltam:D nemkell cikizni:D
2010. máj. 5. 19:07
8/10 anonim válasza:
Azt képzeld el hogy én 18 éves fiú vagyok, kb. 178 cm magas, és mindössze 56 kiló :O de minden nap zabálok, és a chips sem maradhat ki, mégsem tudok hízni! :(((
9/10 anonim válasza:
háát tuti h nem :D mert akkor már rég híztam volna mert majdnem minden nap eszek ..de mégse hízok :S egyéél sok csokit attól talán ^^
10/10 anonim válasza:
Vigyázni kell a chipsszel, mert nagyon becsapós! Az ember azt hinné, csak 90g, mi az, attól hogy hízhatnék..? Hát könnyen! Mert azt a chipset gondolom senki sem a napi kajájaként eszi meg, hanem amellett! Tehát mivel arra már nem igazán van szükség, plusz zsírt és szénhidrátot viszünk be vele. Így napi 90g chipsszel is lehet láthatóan felszedni pár hét alatt. Csak be kell szorozni. 21 nap alat már 1890g, azaz majdnem 2 kiló! És ez meg fog jelenni rajtunk pluszban, ráadásul főleg hason, csípőn ugye, ami a legcikibb. Ha ezt tetézzük még naponta egy kis csokoládéval is, nem kell csodálkozni.. Sajnos ez egy ilyen vacak dolog. De miért nem felsőtestre hízunk? Hiszen ott vannak a létfontosságú szervek, egy kis plusz párna, védelem nem lenne jobb oda? Hát úgy tűnik, nem. A szervezetünk inkább a hasunkra rakja le, a jó ég tudja, miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!