Kezdjek kávézni, vagy energiaital vagy van valami más?
Kávé inkább.
Bár szerintem hülyeség direkt amiatt, hogy több energiád legyen (főleg, hogy nem is lesz tőle több energiád, max. egy kicsit tovább bírod alvás nélkül, de attól is függ, milyen kávéra gondolsz, mert az ilyen háromazegyben meg társai nem érnek semmit). Ha kávézni akarsz, akkor azért idd, mert szereted.
Amúgy a tea is jó ugyanerre a célra.
Energiaitalt inkább hanyagold. Egészségtelenebb is, ráadásul (szerintem) nem is finom.
Legjobb, ha kitapasztalod saját magadon.
De mint mondtam, nem mindegy, hogy milyen kávét tervezel inni.
Inkább vitaminok irányában keresgélj plusz energiát.
C vitamin, MagneB6, Béres csepp.
Esetleg a táplálkozási szokásaidon is változtathatsz, de azt te tudod mennyire jó, vagy rossz a mostani
Fitness/kondi shop-ba bemész és veszel vitaminnal teli táplálék kiegészítőt. Amit én vettem az 2200Ft, jobb a közérzet, éberebb vagyok és nem kell egyesével megvenni az ilyen-olyan vitaminokat (hétköznapi emberek legtöbbje megveszi egyesével pl magnézium, c vitamin, kálciumot amik egy hónapos adagok és ha csak 800ft/vitamin kb ugyanott vagy árban, DE 2oszlopnyi vitamin van benne és 2-3 hónapra is elég. (mivel nem kondizás miatt szedem én se elég napi 1 tabletta)
A kávét pl utálom (életemben 2x ittam kényszerből), nem fogyasztom. Hát az energia ital se egészséges, pl nekem semmit se hat xD csak szeretem az ízét. Kétharmad karton után is álmos voltam, de legalább íze jó.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!