Mi legyen a kefirgombával ha elutazunk 1hétre, s nem visszük magunkkal?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 16:36
1/5 anonim válasza:
Kérd meg a szomszédot,hogy öntözze és vigye el néha le a parkba sétálni!
3/5 A kérdező kommentje:
Komolytalan népség!
2010. máj. 5. 06:19
4/5 anonim válasza:
Viccen kívül, én bizony odaadtam a szomszédnak, hogy naponta cserélje le rajta a vizet és tartsa a hűtőjében. Olyan lelkes volt, hogy egész héten kefírt gyártott maguknak, úgyhogy amikor hazajöttünk, adtam neki egy adag gombát :=).
5/5 anonim válasza:
Tök felesleg ez a kefírgomba tartás.A tejet a Lactobacillus caucasus baktérium "teszi" kefírré,ami az egyszerű bolti kaukázusi kefírben is megtalálható.Ha veszel egy liter tejet és adsz hozzá egy evőkanál kefírt ,összerázod és kinnhagyod szobahőmérsékleten úgy,hogy érje oxigén(pl egy textillel vagy szűrőpapírral lefeded) ugyanúgy egy-másfél nap alatt kefírré válik a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!