Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A whiskys redbull az ördög itala?

A whiskys redbull az ördög itala?

Figyelt kérdés

Egy whisky általában 40%-os, 50 milliliteres az adag egy koktélhoz a redbull 250 milliliteres.

Akkor az ossz liter 300 milliliteres lesz. 6x50 milliliter.

1x50 ben van 40% ami el fog oszlani a többiben 40/6 = 6.66..6666667

2016. dec. 23. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld a whiskey - pezsgő - pálinka koktélt.
2016. dec. 23. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Matematikai-számmisztikai szempontból igazad van.

De nyelvészeti megközelítésből azt mondanám, hogy a whisky-Hell az ördög itala. :)

2016. dec. 23. 11:59
 3/5 Phoney ***** válasza:
A matek jó (ránézésre), de az alkohol és a koffein nem jó együtt, legalábbis ha ész nélkül tolod magadba. A kettőt keverve ugyanis nem nagyon érzed, hogy már sok lesz az egyikből vagy mindketőből, sőt, így többet is bírsz meginni belőlük, szóval még ott sem feltétlenül állsz meg, ahol amúgy már kidőlnél az alkoholtól vagy rosszul lennél a koffeintől. Szóval hacsak nem előre eldöntött menetrend szerint iszol (hanem hatás alapján adagolod, mint az emberek általában), akkor így több alkoholt fogsz inni, és ha részegségig iszol, akkor jobban szétcsapod magad.
2016. dec. 24. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:

5 whiskys kóla, 1 redbull-os whisky, 1 gin tonik

1 alamale, 3 lipton tea, 2 viz (minden alkoholos közben megittam egy nem alkoholos italt is, kiszáradás ellen, mert úgy halottam, hogy ez a keverék kiszáradást okozhat anélkül, hogy észrevennéd...)

Gátlásaimat akartam, úgy oldani, hogy közben nem bódulok el.. kb. 8 óra alatt ittam meg ezeket. De szerintem nincs az az alkohol ami ki íratná teljesen a gátlásaimat. kb. 3 deci szesz ittam meg a keverékeben együttesen. Nem tudom hogy ez sok vagy kevés. De vegyítés nélkül én már egy deci nélkül érezném a részegség tüneteit, de így nem éreztem semmi a végtagjaimban és a fejemben.

2016. dec. 26. 11:26
 5/5 longlife ***** válasza:
Milyen gátlásadat akarod oldani??Miben gátol,és ki,vagy mi gátol?Lehet hogy nem is a piában kell megtalálni a gátlástalanítót.
2017. jan. 7. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!