A whiskys redbull az ördög itala?
Egy whisky általában 40%-os, 50 milliliteres az adag egy koktélhoz a redbull 250 milliliteres.
Akkor az ossz liter 300 milliliteres lesz. 6x50 milliliter.
1x50 ben van 40% ami el fog oszlani a többiben 40/6 = 6.66..6666667
Matematikai-számmisztikai szempontból igazad van.
De nyelvészeti megközelítésből azt mondanám, hogy a whisky-Hell az ördög itala. :)
5 whiskys kóla, 1 redbull-os whisky, 1 gin tonik
1 alamale, 3 lipton tea, 2 viz (minden alkoholos közben megittam egy nem alkoholos italt is, kiszáradás ellen, mert úgy halottam, hogy ez a keverék kiszáradást okozhat anélkül, hogy észrevennéd...)
Gátlásaimat akartam, úgy oldani, hogy közben nem bódulok el.. kb. 8 óra alatt ittam meg ezeket. De szerintem nincs az az alkohol ami ki íratná teljesen a gátlásaimat. kb. 3 deci szesz ittam meg a keverékeben együttesen. Nem tudom hogy ez sok vagy kevés. De vegyítés nélkül én már egy deci nélkül érezném a részegség tüneteit, de így nem éreztem semmi a végtagjaimban és a fejemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!