Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szerettek ehető/iható...

Ti szerettek ehető/iható dolgokat kapni karácsonyra?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el csomagolni az ajándékokat, és rádöbbentem, hogy mindenki csomagja tartalmaz valami ételt vagy italt. Félre ne értsetek, nem snassz csokit vagy bonbont vettem, azt nagyon személytelennek tartom... hanem olyan dolgokat, amikről tudom, hogy az illető nagyon szereti, de a hétköznapokban nem veszi/nem tudja megvenni magának, mert drága vagy nehezen beszerezhető. Pl. a párom imádja a különleges húsféléket, vettem neki házi szarvasmarha kolbászt, anyukám nagyon szereti az olajos magvakat, amik elég drágák sajnos, ezért neki egy befőttes üvegbe csináltam egy mixet kesuból, mandulából és makadámia dióból... tudom, hogy csak úgy sosem vennének maguknak ilyesmit. Apuról most derült ki, hogy cukorbeteg, neki ennek megfelelő kis csomagot állítottam össze, mert most nagyon nehéz neki, és egyelőre még nem nagyon tudja, miket ehet és mit kell kerülnie. Kap mindenki mást is, ami nem ehető, csak próbálok mindig hasznos dolgokat adni, nem akarom az illető porfogó gyűjteményét tovább gyarapítani.

Ti örülnétek az ilyen jellegű ajándékoknak? Vagy elrontottam?

Köszi a válaszokat :)

2016. dec. 22. 12:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy ismered őket és tudod mit szeretnek így jó. Én minden évben kapok egy rakat piát, mikor nem iszom alkoholt és egy rakás csokit, amit szintén max ünnepnapkor eszem, de akkor sem bonbonokat. Szégyen vagy sem, de én ezeket általában továbbajándékozom. 26/N
2016. dec. 22. 15:49
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Felpontoztam mindenkit :)

Azért elég durva, amiket írtok... fura, hogy még sok közeli családtag sem gondolja végig, hogy elfogyaszthatjátok-e az általa vitt ajándékot, vagy szimplán csak szeretitek-e. Szerintem ez nem túl szép dolog, és leginkább azt jelzi, hogy nem fektettek energiát abba, hogy megtudják, milyen az ízlésetek. De hát ajándék lónak ugyebár... :)

2016. dec. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!