Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Natúr, gyümölcsös, 0%-os,...

Natúr, gyümölcsös, 0%-os, vagy milyen joghurt a legegészségesebb?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy én mindegyiket szeretem, szóval az íz nem számít annyira :) Melyiket ajánlanátok? Főleg reggel eszem.
2010. máj. 2. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Kizárólag a natúr a jó, mint mindenben. Mindenre igaz általában, hogy a kajád legyen minél természetesebb, minél kevésbé feldolgozott, ne tartalmazzon cukrot és vegyszereket. Vedd meg a sima, normál joghurtot, és ha gyümölcsöst akarsz, turmixold bele te a gyümölcsöket, de nagyon jó citrommal is. Ilyenkor pár csepp méz mehet bele. Így tudod, hogy tényleg gyümölcs van benne. Viszont ezek a színes-szagos gyümölcsös izék mind cukorból és vegyszerből vannak. A 0 %-os megint egy blabla, művi izé, semmi köze a joghurthoz. Olyasmi, mint pl. a húsmentes rántott hús. Csodálom, hogy ezt még nem találták fel.
2010. máj. 2. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
natúr, élőflórás, nem 0 %-os, amibe saját magad teszel gyümiket
2010. máj. 2. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én vettem tavaly egy szuperjó joghurtkészítőt, veszek 1 pohár élőflórás natúr joghurtot (nekem a Bakony Plusz márkájú vált be), 1 liter tejet és másnapra van belőle 1 liternyi egészséges, friss natúr joghurtom! :D

Lehet gyümölcsöket vagy lekvárokat beletenni, hogy gyümölcsös joghurt legyen...

Lehet müzlit beleszórni fogyasztás előtt...

Ha bio-tejet veszek, akkor bio-joghurtot tudok készíteni!

Nem mellékes, hogy ebben semmi gyári adalék, semmi cukor, semmi színezék nincs, sokkal olcsóbb a bolti joghurtoknál és abszolút friss!

Itt vettem a joghurtkészítőt : [link]

2010. máj. 3. 02:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Jópofa az a joghurtkészítő, bár jelenleg nincs kézpénzem erre.

Viszont én is a natúr joghurtra gondoltam. Ajánlom, hogy tudjátok meg milyen eperrel és Bakony zsírszegény túróval :D

2010. máj. 3. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!