Mi a kedvenc kajátok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 18:12
1/18 anonim válasza:
tortilla majonézes jégsalátával és csirkével,húsleves,csirkepöri,fasírt,pizza,rakott tészta,kfc-s kaják,mekis kaják (tudom nem egészségesek de fincsik)lencsefőzelék,bruschetta,gyros pitában
és még sorolhatnám :)
2/18 anonim válasza:
kínai kaják, és minden ami nem hízlal annyiraxD
3/18 anonim válasza:
Gyros (bármilyen formában),óriás hamburger,chilis bab,rántott disznó husi,pizza,zsemle sok zöldséggel és finom felvágottal telepakolva,sült szalonna,dödölle,cézár sali.Még sorolhatnám,mert rengeteg van,de szerintem ennyi elég most.
14/L
4/18 anonim válasza:
Huhh, imádok enni, de most így kapásra a rakott krumplit mondanám.
5/18 anonim válasza:
Minden olasz kaját imádok! :)
Milánói, lasagne, totilla, pizza.. stb :)
15/L
6/18 anonim válasza:
Pogácsa,bármilyen, bármikor, bármennyi, frissen, szárazon,reggel,délben,este. Ja, és még szeretem
a pogácsát is!
7/18 anonim válasza:
Rakott krumpli, gulyás leves, tojásos nokedli, lasagne, aranygaluska, tejfölös gombapörkölt, pörkölt, mindenféle nokedli.
8/18 anonim válasza:
sushiiiii és nyers lazac magában szójaszósszal
9/18 anonim válasza:
pizza,pogácsa(sajtos),krumplis tészta,káposztás tészta,túró gombóc,rántott sajt :P
16L
10/18 anonim válasza:
Mindenfele gyorskajak (kfc, burger king, dunkin donuts, subway, mindenfele pizza es gyros stb:D) hagymaleves, gyumolcsleves, mukajak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!