Hogy kell helyesen gesztenyét sütni?
Figyelt kérdés
Olvastam, meg régebbről is hallottam, hogy be kell vágni, kb. egy X formában az egyik felét.
Ok, minden csodálatos és szép, de a gesztenyék több mint felénél a külső héja lejön, de az az utáni szőrős vagy nem is tudom hogy írjam körbe az nem.
De az semmiképp!
Tehát amelyiknél nem jön le a külső héjával, azoknál sehogy.
Mi ilyenkor a megoldás?
2016. nov. 24. 21:56
1/2 anonim válasza:
Esetleg itt megtudhatod.
2/2 A kérdező kommentje:
Saját, biztos bevált véleményre lettem volna kíváncsi, de azért köszi.
2016. nov. 26. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!