Édeset vagy sósat esztek általában reggelire?
És mit?
Én zabkását vagy tükörtojást szoktam, de olyan idegesítő, hogy ha édeset eszem akkor rögtön a sósat kívánom utána, és ez fordítva is igaz.. :D
Általában mindkettőt, ha csak az egyiket, akkor szinte mindig sósat. Ritkán csak édeset, pl. friss corissant-t nutellával :)
Általában egy teljes kiőrlésű zsemlét szoktam elfelezni, és az egyik felét tojással, avokádóval, paradicsommal, uborkával, stb. eszem, amihez épp kedvem van. A másik felét pedig magvas aszalt gyümölcsös mézzel vagy házi lekvárral. Reggeli után egy gyümölcs, mostanában alma, körte vagy mandarin.
Ha dolgozom,akkor elobb reggel 6kor eszem egy édes péksüteményt,majd 9korul rendesen megreggelizem:szendvics, szalámi, kifli,szalonna,májkrém zöldség és tejeskave. Természetesen nem.mindent, mikor mihez van kedvem a felsoroltak közül.
24n
Reggelire semmit.
Ebédre sósat és kávét (ami nincs édesítve, de kissé édes a kókusztejtől). Süti is van néha, de nem azért, mert édeset kívánnék.
Éhesen általában sósra vágyom s azt is eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!