Megtetszett egy lány a suliban, és mivel ez az utolsó évem, gondoltam ráhajtok. Ám nem tudom, hogy milyen csokit vegyek neki és a barátnőit nem szeretném megkérdezni, mert az szerintem kicsit ciki, sőt valószínűleg ők se tudják. Szóval ti milyen csokikat szerettek lányok? Pl. amit mindenki szeret?
Fiu vok de ha tibi a neved akkor vegyél tibi csokit :D
2016. nov. 19. 15:42
2/13 anonim válasza:
Milkából az oreosat vagy a tuccosat, vagy barmi mast... Ezeket altalaban mindenki szereti :D
2016. nov. 19. 15:57
3/13 anonim válasza:
Szerintem az ilyen esetben a legnyerőbb a Merci csoki, vagy valami bonbon, esetleg Raffaello vagy Ferrero. Ezek azt sugallják hogy különleges számodra. A Milka ebben a helyzetben szerintem túl alap csoki, azt inkább szülinapra, névnapra érdemes adni egy barátnak. (Viszont amit az első írt, hogy ha Tibi vagy akkor Tibi csoki, az nagyon ötletes :D)
Persze nem azt mondom hogy vedd meg neki egyből a legdrágábbat, mert az túl sok lenne, de azért ha ő több mint egy lány, akkor a csoki legyen több mint egy Milka:)
Esetleg azt megkérdezheted a barátnőitől hogy nem allergiás-e valamire, nehogy benézd, és vegyél mogyorós csokit egy mogyoróallergiásnak :D
2016. nov. 19. 16:06
4/13 anonim válasza:
en szemely szerint a wawel-bol a karamellasat szeretem *.*
2016. nov. 19. 16:06
5/13 anonim válasza:
Szerintem mind1 milyet veszel a gesztus a lenyeg :) 15/L
2016. nov. 19. 18:45
6/13 anonim válasza:
Szerintem meg hívd el valahova ahelyett,hogy csokit adnál neki. Ez az egész úgy hat,mintha meg akarnád venni.
2016. nov. 19. 18:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem ha táblás csokira gondolsz akkor Lindt vagy toblerone, ha bonbonra akkor ferrero, rafaello, esetleg merci is jó.
A milka meg a tibi, boci szintű agyoncukrozott szarokat sokan nem szeretik.
2016. nov. 19. 19:06
8/13 anonim válasza:
Raffaelo,merci,feráro,vagy egy klasz belga csoki bonbont.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!