Hogyan szokás tálalni az ázsiai (jellegű) ételt?
Figyelt kérdés
Klasszikus rizs, zöldségek, csirke/hal. Külön-külön mindent, aztán szed mindenki, amennyit gondol?2016. nov. 18. 17:33
2/2 anonim válasza:
Az ázsiai konyha jellegzetessége az, hogy mindent külön kis tálkákban tálalnak és egyszerre tesznek az asztalra. Tehát a leves, főétel, köret, savanyú, desszert is egyszerre kerül az asztalra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!