Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miert nincs etvagyam?

Eva Hagop kérdése:

Miert nincs etvagyam?

Figyelt kérdés
Van itt valaki akinek egyaltalan nincs etvagya? Igy erzem en is. Ha nagyon ehes vagyok akkor persze eszem, de mindegy mit, ami csak talalhato (pl. szaraz kenyer stb..) csak hogy ne sajogjon a gyomrom. Utalok enni, unalmas es nem elvezem. De persze kell, sajons. Van valaki mas?

2016. okt. 18. 14:34
 1/2 katimami válasza:
Az étvágytalanságot gyakran okozza vashiány! Keresd fel a háziorvost, hogy csináltasson vérképet!
2016. okt. 23. 06:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi katimami! Ez erdekes mert pont most voltam a dokinal es verkepet csinaltatott, amirol kiderult hogy nagyon verszegeny/vasszegeny vagyok. Rogton is adott egy vas oldat infuziot, de most nagyon kell ugyelenm arra hogy mit eszek. Peldaul nagyon kellene "voros" hust enni pl. marha, de azt nem szeretem. Es nehez is mikor nincs semmi etvagyam..
2016. okt. 24. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!