Porból készült cappuccino koffeintartalma mekkora?
Figyelt kérdés
Tachycardia miatt nem szeretnék többé kávét inni, de nem tudom mi a helyzet a cappuccinoval? Megengedhetem magamnak vagy inkább ne?2016. okt. 16. 13:12
1/5 anonim válasza:
Rá van írva a csomagra, de általában elég alacsony.
2/5 Duenna válasza:
Nagyon sokféle cappuccino létezik, olvasd el a csomagoláson, hogy milyen összetevőkből áll. Ha valami ismeretlen összetevő van benne, keressél rá a neten.
3/5 A kérdező kommentje:
LaFesta cappuccinoról van szó, nem írja a koffeintartalmat, csak hogy 5% kávékivonatot tartalmaz.
2016. okt. 16. 13:27
4/5 Duenna válasza:
Akkor az egészben 5 % valódi kávékivonat van, az nagyon kevés a 100 %-hoz viszonyítva, tehát nyugodtan ihatod a cappuccino-t.
5/5 anonim válasza:
Én is tachycardiás vagyok, de nekem a rendes, főzött fekete kávé sem befolyásolja.
De ezekben a por capuccinokban jelentéktelen mennyiségű a koffein. De ha nagyon félsz, akkor mindenből lehet kifejezetten koffeinmenteset venni, kávéból és capuccinoból is, és jobb kávézókban is lehet úgy kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!