Hol/kitől tudnék feketetehén tejet venni?
Figyelt kérdés
Valami elérhetőséget vagy ötletet kérek szépen. (ezt a kérdést már egyszer feltettem, és mindneki viccnek hitte.EZ KOMOLY KÉRDÉS, és gyorsan kéne)2016. szept. 23. 20:22
1/5 anonim válasza:
Biciklizés közben a Veszprém megyei Magyargencs határában láttam egy csomó feketetehenet legelni. Már jó régen ittam a tejéből de épp olyan ízűnek tűnt mint bármilyen más tehéné. És persze fehér volt a teje. :))
2/5 anonim válasza:
tarka nem jó? kompromisszumos megoldásként...
Úgy mondják, a török Mehemed látott egyszer tehenet. Fehéret, feketét, tarkát!
3/5 anonim válasza:
Fekete-fehér tehén teje is jó ?
Legalább azt tudnánk melyik megyében szeretnél venni tejet?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket! Gyakran utazom, bármi szóba jöhet,de leginkább Komárom-esztergom megyéhez vagyok közel. Nem az íze miatt kell,és nem, nem jó tarkától.
2016. szept. 24. 21:22
5/5 anonim válasza:
És miért ennyire fontos, hogy fekete tehéntől legyen a tej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!