Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen jellegzetes ételeket...

Milyen jellegzetes ételeket esznek a gazdagok?

Figyelt kérdés
Tudom, h egy kicsit bután hangzik a kérdés... Képek, linkek, vagy egyszerű leírások is hasznosak lehetnek
2016. szept. 23. 15:46
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Ha neves éttermek étlapjait átnézed, talán az fogja leginkább megmutatni.

Ahogy én tudom, az igazán gazdag emberek ritkán esznek otthon (=nem pepecselnek, piszkolnak, mosogatnak), étlapról a fehér asztal mellett választanak, és azt is erősen kétlem, hogy itt a GYK-n olvasgatnak, és várják, hogy valaki megkérdezze tőlük :)))

2016. szept. 23. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanazt, mint te. Csak esetleg minőségibb hozzávalókból. És ha kedvük van, könnyű szívvel költenek olyasmire, amit az átlag tízszer is megfontol, mint a korai eper, szarvasgombás dolgok, steak angus marhából.
2016. szept. 23. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Épp hentesnél voltam, bejött egy dáma és marha bélszínt követelt, mondta a hentes, hogy itt olyat ne is keressen (kis falu), mert 10ezernél kezdődik kilója.
2016. szept. 23. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
83%

Amihez kedvük van.

Mi elég jól élünk, de húst pl. nem fogyasztunk. De nem kottyan meg bármely évszakban mondjuk mangót, gránátalmát vagy szedret venni (ezek a kedvenceim).

Teljes kiőrlésű tészták és kenyerek, bio, minőségi dolgok, magtejek, növényi joghurtok, barna, vad vagy fekete rizs pudingok, bio gabonák vagy hüvelyesek pl. lenmag, chia mag, olajos magvak stb. amit nagyon szeretünk.

Zöldségekből az avokádó a kedvencem, azt hétköznap szinte minden nap eszek. Nagyon szeretjük mindketten a férjemmel az erdei gombákat pl.

2016. szept. 23. 17:36
 5/5 anonim válasza:
44%
Nahát én kilógok szerintem. :D Mi nevelünk állatokat itthon, így csirkét, disznót, pulykát, kacsát és libát az udvarból eszek kb. :D Főzünk mindennap. Havonta egyszer-kétszer belefér az étterem, legfőképp, ha más városba utazunk, akkor mindig steaket eszek, mert nem tudom elkészíteni magam. Mindenből minőségeset veszünk, de ugye majdnem teljesen önellátók vagyunk, így nem költünk sokat boltban. Megvesszük az extrabb cuccokat is, amit az előző felsorolt pl. Ennyi kb.
2016. szept. 24. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!