Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » PEZSGŐT ILLIK VINNI SZÜLETÉSNA...

PEZSGŐT ILLIK VINNI SZÜLETÉSNAPRA?

Figyelt kérdés

2016. szept. 22. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ILLIK.
2016. szept. 22. 23:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

IGEN, DE HA NORMÁLIS HELYRE MÉSZ, SZÁRAZ PEZSGŐT VIGYÉL, NE ILYEN SZIRSZAR BB-T MEG ILYENEKET.

ÉS PRÓBÁLTAD MÁR, MI TÖRTÉNIK, HA OLDALT A BILLENTYŰZETEDEN MEGNYOMOD A CAPS LOCK FELIRATÚ GOMBOT? Olvashatóbbá válik az írásod. Egy csoda, mire képes ma a teknika.

2016. szept. 22. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
PERSZE.
2016. szept. 22. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
NE KIABÁLJ, MERT MEGIJEDEK!!!
2016. szept. 23. 00:12
 5/11 anonim ***** válasza:

Illik vinni,de csak nagyon jó minőségűt!

Ne vigyél édeset,csak akkor ha tudod,hogy akinek adod azt szereti.

2016. szept. 23. 09:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen, de csak normalisat. Ami szaraz.
2016. szept. 23. 11:22
 7/11 szaszaa11 ***** válasza:
Nincs vele semmi gond, ráadásul az üveget geavírozva még személyessé is lehet tenni. Ahogy az előzök minőségit érdemes. A pezsgőben pont az a jó, meg a rossz is, mint a borban. Vannak viszonylag olcsóbban nagyon jók. De nagyon drágán nagyon szarok is.
2016. szept. 23. 11:35
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

"Igen, de csak normalisat. Ami szaraz."

Én például nem szeretem a szárazat. Sőt a szilveszteri társaságból, ami elég nagy volt, úgy tűnik senki sem szerette, mert a mai napig itt van a kamrában az a két üveg száraz pezsgő, amit akkor vettem.

Ha nekem hozna valaki szárazat, tehetném a másik kettő mellé.

2016. szept. 23. 14:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Általában illik. De jó ötlet diszkréten kitudni, hogy viszonyul hozzá az illető.

Ha például nem szokott alkoholt inni, akkor nem illik (legfeljebb Kölyök-pezsgőt).

Ha olyan illető (vagy valamelyik jelenlévő családtagja), korábban alkoholista volt; visszaesést eredményezhet, még sok évvel a leszokás után is.

2016. szept. 23. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:
48%

"Én például nem szeretem a szárazat. Sőt a szilveszteri társaságból, ami elég nagy volt, úgy tűnik senki sem szerette, mert a mai napig itt van a kamrában az a két üveg száraz pezsgő, amit akkor vettem. "

Igen, vannak itt a gyakorin, akik szerint a tonhalat jó kirántani, meg olyanok is, akik a díjnyertes Brunellót kólával innák... Komoly célcsoport, nekik készül az édes pezsgő meg Dankó Pista.

2016. szept. 24. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!