IGEN, DE HA NORMÁLIS HELYRE MÉSZ, SZÁRAZ PEZSGŐT VIGYÉL, NE ILYEN SZIRSZAR BB-T MEG ILYENEKET.
ÉS PRÓBÁLTAD MÁR, MI TÖRTÉNIK, HA OLDALT A BILLENTYŰZETEDEN MEGNYOMOD A CAPS LOCK FELIRATÚ GOMBOT? Olvashatóbbá válik az írásod. Egy csoda, mire képes ma a teknika.
Illik vinni,de csak nagyon jó minőségűt!
Ne vigyél édeset,csak akkor ha tudod,hogy akinek adod azt szereti.
"Igen, de csak normalisat. Ami szaraz."
Én például nem szeretem a szárazat. Sőt a szilveszteri társaságból, ami elég nagy volt, úgy tűnik senki sem szerette, mert a mai napig itt van a kamrában az a két üveg száraz pezsgő, amit akkor vettem.
Ha nekem hozna valaki szárazat, tehetném a másik kettő mellé.
Általában illik. De jó ötlet diszkréten kitudni, hogy viszonyul hozzá az illető.
Ha például nem szokott alkoholt inni, akkor nem illik (legfeljebb Kölyök-pezsgőt).
Ha olyan illető (vagy valamelyik jelenlévő családtagja), korábban alkoholista volt; visszaesést eredményezhet, még sok évvel a leszokás után is.
"Én például nem szeretem a szárazat. Sőt a szilveszteri társaságból, ami elég nagy volt, úgy tűnik senki sem szerette, mert a mai napig itt van a kamrában az a két üveg száraz pezsgő, amit akkor vettem. "
Igen, vannak itt a gyakorin, akik szerint a tonhalat jó kirántani, meg olyanok is, akik a díjnyertes Brunellót kólával innák... Komoly célcsoport, nekik készül az édes pezsgő meg Dankó Pista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!