Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hova lehet menni szüretelni?

Hova lehet menni szüretelni?

Figyelt kérdés

Rendes szüretre gondolok, egész napos buli,puttonnyal szőlőhordás, evés-ivás hülyéskedés, mustkészítés

Nincs olyan ismerosom ahova lehetne menni.

Van ilyen hogy pl valakinek egy oriasi birtoka van, es barki mehet esetleg belépti díjjal, 50-80 fő, bográcsozás meg minden.

Nem 'XV.Kityrákottyi Szüreti Napok' jellegű helyre gondolok, ahol kezmuves satrak meg mulatos koncertek meg ilyenek vannak!!;

2016. szept. 18. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A rendes szüret nem egész napos buli, hanem komoly munka. Estére úgy elfáradsz, főleg, ha puttonyos vagy, hogy nincs kedved bulizni. Bográcsozás is akkor van, ha sok a szüretelő és nem fogadott alkalmazottak.

Akinek nagy birtoka van, az munkásokat fogad, és nincs evés-ivás, hülyéskedés.

2016. szept. 18. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hat en voltam szuretelni, mert kellett a penz, de sehol sem tapasztaltam a reggeli felesen kivul ivaszatot, bulizast. Ugy kidoglottem, mint hat masik. A 40 kiralydinnyerol a sejhajomban, meg ne is beszeljunk. 13 ora melo, 4500 ft. Hat mit ne mondjak, amikor nap vegen megkaptam a penzt, es lattam, hogy mennyit kell ezert dolgozni, sirva fakadtam.
2016. szept. 18. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A szüret soha nem volt buli !

Ha ilyesmire vágysz, nyugodtan menj az amúgy is divatos, és a mindent elárasztó gasztrofesztiválokra, vigasságokra.

A valódi szüret kőkemény meló, nem "hülyéskedés ".Aki itt részegre issza magát, hamar kiemelik, és elküldik haza.

Aki ad magára, nem amatőrökkel szüretelteti a szőlőjét, hanem megbízható (már többször bevált ) bérmunkásokkal.

Kisebb szőlőket pedig maga a rokonság szüreteli le, és a nap végén ők is holtfáradtak.

A szüret nem népünnepély, hanem az egész évben fáradságos munkával megtermelt javak őszi betakarítása.

2016. szept. 19. 12:29
 4/4 veterán vas ***** válasza:
100%

Ha egész napos bulira vágysz, összekötve evéssel-ivással és hülyéskedéssel, az tényleg megkaphatod a Homálypusztai népnemzeti vigyorgófesztiválon, vagy a Sima-göröngyösi Mustfakasztó Napokon.

Műmájer városlakóknak, szép számmal rendeznek ilyen összejöveteleket az országban.

Ha tetszik neked, akár egész nap taposhatod az otellót a fakádban, nemzeti pántlikás pörgekalappal a fejeden, Kisgrofót énekelve, miközben csikóbőrös kulacsból szlopálhatod a tavalyi hegy-levet.

Annyit azért tudj, ezek az összejövetelek, nagyon messze állnak egy "rendes" szürettől.

2016. szept. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!