Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Elfogadható ez a találás?...

Elfogadható ez a találás? Szép? Vagy inkább csúnya?

Figyelt kérdés

kép: [link]

A képen palacsinta ki van sütve külön, csináltam hozzá ilyen hagymás és fokhagymás/marha darált húsos/gombás szaftot amit fűszereztem só,bors,bazsalikom,majoranna,piros paprika és fűszerkömény meg egy marhahúsleves kocka, raktam bele lisztes tejfölös habarást, hogy ne jöjjön ki a palacsintából. A palacsinta közepébe 1 kanál ilyen mártás, 4 szélét behajtottam aztán félbe, így lett kettő darab, amire egy harmadikat raktam.

A tetejére meg egy kis sajtot szórtam, pár kiskanál tejföl véletlenszerűen, rá egy kis apróra vágott lila hagyma a tejföl miatt, meg apróra vágott erős paprika, hogy legyen benne egy kis zöld meg egy kis szaftot pakoltam a tetejére. Még egy két levél petrezselyem vagy bazsalikom levél mehetett volna a tetejére de nem volt itthon.

Mi a véleményetek?

Első próbálkozásom volt ilyen hortobágyi palacsinta szerűségre, improvizáltam ízlés szerint dolgoztam, nem recept alapján.

Ízre nekem nagyon bejött, belül meleg kellően fűszeres és szaftos volt, a külső meg ugye hideg, a tejföl miatt és a nyers alapanyagok miatt, úgy éreztem nagyon passzol egymáshoz, amolyan középkategóriás hideg/meleg főétel szerűség.

2016. szept. 18. 11:58
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Csúnya.

Ha kicsit kevésbé random lenne elhelyezve a tányéron akkor sokkal jobban nézhetne ki.

2016. szept. 18. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
En nem szeretem az ilyen mesterkelt talalasokat, nagyon sznob hatast kelt. (nekem, masoknak biztos tetszik)
2016. szept. 18. 12:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Maga a gondolat és az ízvilág tetszik. A palacsinta elhelyezése viszont kevésbé. Inkább raktál volna kettőt vízszintesen,egyet rá átlósan vagy valami. De nem rossz. Sokat fog még javulni.
2016. szept. 18. 12:41
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Tetszik az izvilag egy kap alajan? :D Tul sok Furdos Ize-t neztel :D
2016. szept. 18. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

Ne hajtsd félbe, tedd egymás mellé. Kettő db elég egy tányérra.

A díszeket ne a palacsintára tedd, hanem mellé. A palacsinta tetejére ilyen ízvilág mellé mehet valami zöld színű: petrezselyemlevél, snidling, meghintheted kicsi piros paprikával esetleg.

Mellé tedd kínálótálkában a tejölt, mehet a tetejére egy szép petrezselyemlevél. A sajtot és a lilahagymát pedig felszúrnám egy fogpiszkálóra. A lilahagymából formás kis gerezdeket vágnék, a sajtból kis kockákat, és váltogatva felszúrnám egy fogpiszkálóra. A mini nyársakat odatenném a palacsinta mellé.

2016. szept. 18. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Ne tedd egymásra, hanem egymás mellé.
2016. szept. 18. 13:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadható tálalás, de nem kellene egymásra rakni, amúgy ha jó az íze nekem megfelelne ez a tálalás is, csak fura ez a patkó alak, amibe raktad őket.
2016. szept. 18. 13:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó (látványra).

Amúgy szerintem kevés így a mártás.

2016. szept. 18. 23:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik! :) Nem szeretem annyira a sós és a hússal töltött palacsintát, de ezt szívesen megkóstolnám! :)

Ha sós helyett édes lenne akkor meg főleg befalnám, mert jól néz ki és nekem tetszik az elrendezés, a tálalás. :)

2016. szept. 19. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne hajtsd félbe, és rakd őket egymás mellé.

A fénykép szép lett, a díszítés is rendben, de maga az ételről nem igazán elmondható, hogy ez mi, és mivel egymás hegyére-hátára tetted őket és még lecsöpögtetted töltelékkel, egy káosz az egész.

2016. szept. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!