Vasárnapi családi ebéd ha így zajlik baj hogy zavar?
Figyelt kérdés
Nos kiabálnak többször hogy ebéd!!! Többször ,mert vagy én vagy tesòm nem indulunk mint a rohammentő amit csinàlunk ùgy haggyuk... Nagyon kicsi főzőfülkénk van ha 4en leülünk én és tesòm nehezen tudunk kimozdùlni szülők zavarása nélkűl helyem és helye meg a falak közt egy széknyi hely van anya apa gáznak háttal űl bő hely van mögöttük.Na sürgetés ellenére a hùsleves egy része van csak leszűrve.. Vagy mi kiszedjük anya : "jajj neki ez meleg" elkezd a maradék levesből főtthùst zöldséget kiszedni kidobni a felesleget kukát nyitogatja...kapar zörög ...Persze mire leűl megettük a levest apa elveszi a főtt hùst ...ami ugye àltalàban csontos na én max szìnhùsbòl krumplibòl eszek . Apa melettem neki àl csontot cupàkolni...(nagyim szerint lesz...ni a csontot :) ) Amivel nem tudom jòl lakik e de sokàig cuppog főleg csirke lábbal...aztàn jönne a második. Mivel a csontos tányér az asztal közepén az nem fér oda csak részben akkor kibaktatni a gàzhoz krumpli püréért vagy rizsért. Pöri vagy rántott husi .. Ja uborka sali befőttes üvegben mellé kompòtos tànyér szedni át tiszta kanàllal a kompòtosbòl az evő villàval lehet enni. .. Na szerintetek ìgy jò ez? Vagy leves full elintézve , levest megesszük második és főtt hùs a végére szòrakozzanak maguknak a csontokkal. vagyis akkor jönne a deszert ....2016. szept. 4. 16:56
1/2 anonim válasza:
csillagvirág! majd ha lesz saját családod, háztartásod, akkor csinálhatod máshogy! Nekem az egyetlen kivetni való annyi volt, hogy anyukád a felesleg ételt dobálja ki a kukába, mi ételt nem dobunk ki. A konyhátok nyilván kicsi és a zsúfoltság miatt kényelmetlen, de sok magyar család él így, te majd keresel többet aztán lesz nagyobb lakásod, konyhád!
2/2 A kérdező kommentje:
Rosszúl ìrtam levesből zeller zöldet paprika csutkàt ....ami nem ehető azt dobja ki. Én kb ìgy gondoltam mint ahogy tanàcsoltad. Nyugodtabb ebéd hìve vagyok.
2016. szept. 5. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!