Mi az a Pre-Baked Pie shell és hol tudok venni?
Figyelt kérdés
Találtam egy jó pite receptet, ami angolul van és szeretném kipróbálni. Azt írja, hogy kell hozzá egy úgy nevezett "pre-baked pie shells" azt tudom hogy a pre-backed, előre sütöttet jelent, de hol lehet ezt a "pie shell-t" megvenni. Olvastam az interneten, hogy meg is lehet csinálni, de szeretném követni a receptet, mert nem akarom elszúrni.
Egyébként a recept ennek a videónak a leírásában van:
https://www.youtube.com/watch?v=wCFI9_4kOnc
2016. szept. 3. 14:58
1/1 anonim válasza:
Külföldön több helyen árulnak ilyen elősütött pite tésztát, úgy mint nálunk a torta-piskóta. Szerintem ilyet magyarországon nem fogsz kapni, de szerintem félkész pitetésztát igen, ha nem akarsz az összeállításával vesződni. Egyébként az sem bonyi, csak fontos, hogy hideg alapanyagokat használj. Nagyobb áruházak hűtőpultjaiban, a pizza tészta mellett keresd a pitetésztát is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!