Mit jelent ha egy ételre azt mondják hogy dekadens?
Az ételre vonatkoztatva azt jelenti, hogy jó bőséges, zsíros, túlzás.
A dekadens szó azt jelenti hogy hanyatló, romló, ami többek között egy viselkedési formára is alkalmazható: dekadens viselkedésű az, aki "habzsolja" az életet, mindenben túlzásokba esik, így a jó ételekben is.
Erre a magatartásra alkalmazott kifejezés tevődött át a konyhaművészetben bizonyos ételtípusokra is. Ha dekadens ételekre keresel, akkor csak nehéz, túlzó ételek fotói fognak veled szembejönni.
A 2. minek ír ha nem tudja miről van szó? Az első meg tökéletes választ adott és 0%... Röhej.
Amit az első írt stimmel, erre használják a gasztronómiában a dekadens szót.
Bővebben:
az elsőnek köszönöm a részletes és érthető választ
a 2.: tényleg miért ír ha kevesebbet ír az elsőnél és nincs válsza
a 3.: ha szerinted is mindenre kiterjedően jól válaszolt az első miért raktál ki egy linket
(vagyishát igazából sejtem hogy miért: vagy tudtad amit az első tud és volt eszed nem leírni újra, de véleményt mindenképp akartál írni vagy
te is kíváncsi voltál a kérdésre de eldobod az agyad a válasz nélküli válaszoktól és ne nézz ki te is fontoskodóan teljesen hasztalannak mint a 2. ,ezért gyorsan kerestél egy félhasznos linket) :D
ha így van akkor sem ítéllek el te legalább próbálod fenntartani a látszatot ;)
A link szerintem nem haszontalan de sajnálom ha neked az.
Azért írtam, mert szerettem volna az elsőt alátámasztani, és kifejezni mennyire nem jogos, hogy a sárga földig lepontozták.
A sértegetésedet szerintem nem érdemeltem ki, kérdező.
fúúúú a linkem pedig téves egy wiki keresésnek kéne lennie
nem baj én sem vagyok tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!