Ti is észtevettétek ez a Metro nagyon gáz és nagyravannak magukkal?
Figyelt kérdés
-Legyagy nézve, ha nem ismered a rendszerüket és csak kisemberként zöldfülúként mesz oda, szinte hogy leorditjak a fejedet ha valamit nem ugy pakolsz a szalagra ahogy ők elvarjak.
-Csak kátyával vásárolhatsz náluk, és érezd magad megtisztelve.
-Teljesen putris lelakott az épületük, semmi renovacio.
-egy ákozott kosarat nem tesznek ki ha valaki nem akar egy nagy kocsinyi dolgot bevasarolni es minden borul a kezemből.
-Nem is annyira olcsók, sőt drága.
2016. aug. 24. 12:11
2/5 anonim válasza:
Nem hinném ,hogy gáz .. Olyan embereknek találták ki akik a kereskedelemben saját vállalkozásban boltokat üzemeltetnek. Nekik megéri nagyobb mennyiségben vásárolni. Gondolj bele neked drága pl a 2500ft szalámi darab áron. Nekik ez duplán vissza jön ha szeltelve adják el 10dkg-ként. Hozzánk a Budörsi van közel az rendezett és az ott dolgozok segítenek mindenben.. Igaz ,hogy vállalkozói kell hozzá kapj kártyát vagy ha van ilyen ismerősöd akkor ő tud neked társ kártyát készíteni.. Van akinek megéri.. Nekem nincs vállalkozásom de van kártyám talán már 15éve . Sokszor van ,hogy ott pl100-200ft drágább valami de ha megveszek belőle 3-5 kg között jobban jövök ki árban mint máshol ha kg árat nézem . Főleg a húsoknál. Amit meg nem eszünk meg megy a fagyasztóba késöbbre.
3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kártya kell oda nekem is van...
2016. aug. 24. 12:58
4/5 anonim válasza:
Hahaha, de gáz vagy, hogy idejöttél hisztizni.
5/5 anonim válasza:
A Nyíregyházi Metrónál nem tapasztaltam még ilyen eladói magatartást.
Ami a kártyát illeti azt meg legrosszabb esetben elkéred ott a kasszánál valakitől ha neked nincs.
A kosár meg minek, a kocsit legalább nem kell cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!