McDonalds vs KFC vs Burger King?
Szerintem:
1.McDonaldas
2.Burger King
3.KFC
1.KFC (Csak a Grander miatt, mert az nagyon jó)
2. Burger King (Whopper királyi méret)
3. McDonalds (Ha nem lakom jól a legnagyobb menüjükkel, úgy, hogy egyébként nem járok gyorsétterembe csak 3 havonta, akkor lehet gond van...)
De mint említettem, általában legizmosabb menüt szoktam enni (Whopper menü, Grander), úgyhogy kávéról, fagyiról sok fogalmam nincs, meg nem is járok gyakran ilyen helyekre, évente 5-6, ha becsúszik.
Kfcben a Grander +++
Mekiben a krumpli és egyes hambik
Burgerben a husi
1.KFC-itt a hús jön be, illetve nekem a sültkrumplijuk jobban ízlik.
2.Mcdonalds-hamburgerek, sajtburgert szeretem
Burger Kingbe nem igazán járok
(mondjuk a másik kettőbe se sűrűn,2-3havonta).
1. Burger King-abszolúte első, árban és ízben is kiváló
2. KFC -ízben egyenértékű a Burgerrel, talán még jobb is-persze csak csirke fronton-viszont drágább és kisebb a krumpli ráadásul
3. Meki- messze a legdrágább+legkisebb adagok - ízre semmivel nem jobb,mint a burger, igaz,hogy más és ha egy árban lennének, lehetne egy kategória
meki a favorit
burger kingben a fagyi a kedvenc
kfc-ben ritkán ettem
Burger King
KFC
McDonalds
De nekem a Meki mélyen lemarad az első kettőtől ízben. A pitén és a Big Macen kívül semmit nem eszek meg, mert borzasztó műanyagízük van.
A KFC finom, de baromi drága.
A Burger King a kedvencünk, rendszeresen eszünk ott. A párom főleg Angus szendvicseket, én Whoppert, de egyébként kb bármi jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!