Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen edénykészletet ajánloto...

Milyen edénykészletet ajánlotok, például rozsdamentes acélból? Jó minőségűt!

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 18:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát, beírtam a keresőbe, nem találta. Hátha a másik hozzászóló tud vmit. Reménykedem. Többet is meg szeretnék nézni vásárlás előtt.
2016. aug. 1. 13:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! én írtam a Goldstart, ami egy kis tévedés részemről,- amiért elnézést is kérek - a neve SUPERSTAR-18-10. még ezek az információk vannak a fenekén "Stainless steel, super sandwich bottom. Designed in Germany."

Azért keveredtem meg a névvel, mert, ahogy "Acélszív" is írta, a fedők fogógombjában van egy aragybetét, tényleg olyan, mint egy pecsét, rajta egy ötágú korona, valamint a következő szöveg:"Superstar, Original Qualitát, 24 karaat Gold"

A rossz hír, hogy szerintem már nem kapható, mert utána néztem én is a neten.

Én anno tényleg több, mint húsz éve egy Házépítők boltjában vettem, de nem volt a kínálat része, az eladó ajánlotta, nyilván feketén.

Dobozban volt, német nyelvű tájékoztatóval, amit lefordíttattam.Akkor sem a 24 karátos arany vonzott, mert ez legkevésbé érdekelt, de már akkor hallottam ezekről a kiváló készletekről.Azóta sem csalódtam benne, kiválóak, és még mindig szépek is.Akkor 20 ezerért vettük meg.

Sokan vannak itt, akik Németországban élnek, vagy dolgoznak, esetleg egy új kérdésben, ha kiírnád, tudnának segíteni, hogy létezik-e még, de biztosan van esetleg más néven hasonló.Hátha tud valaki segíteni.

UI: a másik kérdésednél írt válaszodra reflektálva, nem vagyok fogyatékos, még (!) demenciás sem, szóval kiváló a szövegértésem, de elsőkörben rögtön el szerettelek volna téríteni a Zeptertől :D

Üdv :)

2016. aug. 2. 10:50
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a részleteket és a segítőkészségedet!

Nagyon jól hangzik az a hosszú élettartam - én is olyan edényt keresek, ami rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Egyszer megveszem és bírja jó sokáig.

Köszi a márkanevet, próbálok az alapján is keresgélni!

Örülök, hogy rendben van a szövegértésed! ;-)

És köszi, hogy írtál ehhez a kérdéshez is! Mennek a zöldek természetesen!

2016. aug. 2. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!