Milyen boltokban lehet kapni a 90 mm nevű energiaitalt?
Figyelt kérdés
Azért ez a neve mert a dobozon van egy műanyag kupak amivel úgy néz ki mint egy 90 mm-es töltény2010. ápr. 16. 14:10
1/8 anonim válasza:
Tegnapelőtt az egyik Coopban vettem egyet. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem vagyok Debreceni így a Gusta kiesik de remélem a Coopban kapok.
2010. ápr. 16. 14:54
4/8 anonim válasza:
Poker üzletház, de az lehet h csak Baktalórántházán van, nem tudom... Amúgy jó íze van? Mert akkor kipróbálom én is. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg, milyen íze van??
2010. ápr. 16. 16:40
6/8 anonim válasza:
Első vagyok. Kicsit másabb, mint a megszokott tutti-fruttis ízek, de így is átlagosnak mondanám... a színe élénkebb, majdnem piros :D
Amúgy érdekes, mert amit pluszba adnak hozzá csomagolásban (a kupakot) az el is veszik a dobozon, csak úgy nyeklett az aluminium :D
Mellesleg formára engem nem egy töltényre emlékeztet elsőre... de ezzel asszem nem vagyok egyedül. :D
7/8 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok nagy energiaitalozós de ez tökre megtetszett, noha nem feltétlen jön össze a fémdobozos ital egy kupakkal szal kicsit erőltetett és az sem lenne hátrány ha nem úgy nézne ki mint egy vibrátor xD
2010. ápr. 17. 13:54
8/8 anonim válasza:
9mm amúgy, Auchanban 169Ft, szerintem szar íze van, mert keserű..de a dobozért megéri oO én pl. gyűjtöm őket..most épp Sexxx-et keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!