Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Aki már vett ilyet?

Aki már vett ilyet?

Figyelt kérdés
Aki már volt a mekibe,az nem tudja,hogy a Mcmenü plusz az mennyibe kerül?
2016. júl. 5. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Nézd meg a meki honlapján, jóember!
2016. júl. 5. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Előző vagyok. Felnéztem, és nincs ott az ára, szóval hiába okoskodtam. Viszont megtudtam, hogy ajándék Coca-Colás poharat adnak most az ilyen menükhöz, ami jó dolog. Vigyél magaddal 3000 forintot, annyi biztosan elég. Ha csak 2000 forintod van, akkor meg egyél mást, ha nem futja. Nem tudok jobbat.
2016. júl. 5. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen McMenüt veszel. Mert van több fajta (McChicken, Duplasajtos McRoyal stb. Ezeknek mind-mind más az ára)
2016. júl. 5. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Mondjuk ennyi pénzből már normális főtt kaját lehet készíteni, ami kitart 2-3 napig is.
2016. júl. 5. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
49%
Úgy bírom ezeket az önjelölt igazságosztókat. A kérdező nem azt akarta megtudni, hogy milyen egészséges kaját vannak stb. Arra volt kíváncsi, mennyibe kerül ez meg az. Aki nem képes az adott dologra válaszolni, az minek ír? Oda is van írva, hogy "ne offolj!)
2016. júl. 5. 15:11
 6/9 anonim ***** válasza:
33%
#5: és te miért nem mondtad meg, hogy mennyibe kerül?
2016. júl. 5. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: én voltam a harmadik válaszoló is, szóval szerintem elég jól leírtam a kérdéste a választ...
2016. júl. 5. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
En magam is szeretek a Mekiben enni de nagy lehuzasnak tartom az ilyen menuket mikor mondom ennyi penzbol 2-3 napra is lehet fozni. Nem kifogasoltam az egeszseges reszet, en lennek az utolso aki az egeszseges eletmodrol papolna barkinek is. Szimpla megjegyzes volt.
2016. júl. 5. 18:26
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát őőő.. nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :D
2016. júl. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!