Mitől csípik ki bizonyos ételek a nyelvem?
Figyelt kérdés
eddig diófélél, csipsz, banán, de most újabban a tonhal. ilyenkor keletkezik egy apró hólyag, van amikor fehér, van amikor nem is látni, csak ott van, és kellemetlen érzés.
pontosan miért is van ez?
2010. ápr. 14. 17:41
2/2 A kérdező kommentje:
narancslé is
2010. ápr. 14. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!