Nincs mit enni, mit csináljak császárszalonnabol?
Most tettem oda krumpit főni csinálok belőle jól összetört krumplit. A hűtőben vannak császárszalonna darabok de főleg zsíros darabok mit lehetne csinálni belőle?
Össze vagdosom és etelizesitobe pár percig "pácolom" , majd kisutom olajba , ez milyen lenne?
Ötletek?
Van még a hűtőbe mustár meg egy kis vaj, meg eper lekvár ezekből??? 😞😞😞😞
16/L
Nem tudom,azóta elkészültél-e vele?
A főtt császárt is simán ki lehet sütni. Ha utána a zsírját is meg ezt is bekevered a krumpliba ízesebb lesz.
Nem tudom,vajból mennyi lehet,úgy sejtem,nem elegendő ahhoz,hogy a liszttel,vízzel kevés leveles tésztát gyúrj,és kockára vágva a lekvárral megtöltsd,tepsiben kisüsd.
Ha nem elég,lisztből,langyos vízzel rétestésztát tudsz még gyúrni-mondjuk soká kell gyúrni,hogy húzható legyen- ezt több rétegbe hajtogatva,négyzetekre vágva megtöltheted lekvárral. Melós,de a semmitől jobb.
Miért koplalnál, tele vagy étellel. Én akár külön-külön meg tudnám enni az összeset (kényszer se kell hozzá), s arra sem panaszkodnék.
A tizesnek is pöpec volt, 2 napig paprikáskrumpli? Az szuper. Nekem 11 napig volt úgy hagymaleves, hogy a végén nem volt zsiradék, tojás és semmi, csak vizes, sós főtt hagyma... Na az nyomor volt s egy egész hétig nem tudtam utána hagymalevesre nézni :D.
A krumpli császárral tényleg okés, szénhidrát, zsír, pici fehérje, nem ideális, de jól lehet vele lakni. Azért nekem hiányozna a zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!