Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Fura, ha valaki még 18 éves...

Fura, ha valaki még 18 éves korában is mindig kakaót/forrócsokit iszik reggelente?

Figyelt kérdés

2016. jún. 21. 09:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%

59 évesen a kakaó (kakaóporból fözve, nem az instant) az egyik kedvencem.

Kávét nagyritkán iszom, azt is szeretem, de nem méregerösen, kevés tejjel és jó minöségü kávéból, ami a legtöbb helyen nem adott, ezért évi max. 10 alkalommal fordul elö.

Nem hiszem, hogy bármi köze is van az életkorhoz, vagy az elfoglaltsághoz annak, hogy kinek mi ízlik.

Akinek meg azért kell a kávé, hogy felpörgesse magát, annak az életvitelével van gond, és jobban tenné, ha a kávézás helyett inkább a napirendjét alakítaná normálisan.

2016. jún. 21. 11:28
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, harminc éves vagyok és még mindig nagyon szeretem a hideg kakaót amellett, hogy kávét is szoktam inni.
2016. jún. 21. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!